Bril88

Over Bril88

Midden in Asten aan de markt vindt u onze optiek Bril88. Graag voorzien wij Asten en omstreken van het beste zicht. U kunt bij ons terecht voor de beste oogzorg, de mooiste monturen en de hipste collectie zonnebrillen.
Bij Bril88 krijgt u alleen de beste oogzorg. Gezonde ogen hebben, is het allerfijnste wat er is. Het zijn uw belangrijkste zintuigen! Naast correctiemonturen, zonnebrillen en contactlenzen, kunt u bij ons daarom ook terecht voor complexere oogzorg. Onze opticiens kunnen u het beste optische advies geven door middel van de innovatieve apparatuur waar wij mee werken in onze oogmeetruimte.
In onze winkel is er een ruime keuze aan monturen. Of u nu op zoek bent naar een klassieke of moderne bril, deze vindt u bij ons. Een kleurige of strakke bril, wij gaan voor u op zoek. Ook wanneer de zon schijnt, kunt u bij ons slagen voor een perfecte zonnebril. Voor contactlenzen controleren wij uw ogen grondig en geven het juiste, persoonlijke advies. Wij nemen graag uitgebreid de tijd voor uw ogen. En werken daarom het liefst op afspraak, maar loop ook gerust eens bij ons binnen.